Dagpenge

Er du netop blevet ledig, kan du få dagpenge i op til 2 år, hvis du er medlem af en A-kasse. For at få udbetalt dagpenge, skal du stå til rådighed for arbejdsmarkedet, og du skal melde dig ledig på Jobnet.dk og i din A-kasse.

Når du har meldt dig ledig på Jobnet.dk og i din A-kasse, vil du modtage et brev i din Digitale Postkasse. Brevet handler om dine rettigheder og pligter for, at få udbetalt dagpenge. 

Din kontakt med Jobnet

  • På din første ledighedsdag skal du oprette dig som bruger på Jobnet.dk med dit MitID, og melde dig ledig.

  • Mindst hver 7. dag skal du tjekke dine jobforslag på Jobnet.

  • Senest 2 uger efter 1. ledighedsdag skal du oprette dit CV på Jobnet, og gøre det søgbart for arbejdsgivere. Du skal også deltage i en CV samtale, som din A-kasse indkalder dig til.

Meld dig ledig på jobnet.dk

Din kontakt med din A-kasse

Det er din A-kasse som udbetaler dine dagpenge og vurderer, om du står til rådighed for arbejdsmarkedet eller ej. Det vil altså sige, om du søger job – ofte og bredt nok. Har du spørgsmål til dine dagpenge, skal du kontakte din A-kasse.

Oversigt over A-kasser her

Din kontakt med jobcenteret

Når du modtager dagpenge, kommer du også i kontakt med Jobcenter Norddjurs.

Vi indkalder dig løbende til samtaler, hvor vi drøfter din jobsøgning. Vi hjælper dig også med at lave en plan for, hvordan du kommer hurtigst muligt i arbejde.

Du bliver indkaldt til samtaler via din Digitale Postkasse, og du vil blive bedt om at gå på Jobnet for at booke en tid til samtale hos din sagsbehandler/virksomhedskonsulent.

Ledige stillinger

Jobnet.dk

For dig der søger job. Find dit næste job på jobnet.dk 

Har du yderligere spørgsmål så kontakt: